Taekwondo klub Galeb

Program

Kadeti (pioniri) Usmerite svoju decu, sklonite ih sa ulice!

Stariji kadeti :
utorak 20h
utorak 20h Novi Beograd
sreda 20h
cetvrtak 20h Novi Beograd
petak 20h
petak 21h
subota 17h
subota 18h Novi Beograd
16h
Mlađi kadeti :
ponedeljak 19h Novi Beograd
utorak 19h
sreda 19h Novi Beograd
cetvrtak 19h
petak 19h Novi Beograd
subota 16h

Program namenjen deci od 7 do 14 godina (mlađi kadeti od 7-10 godina starosti, stariji kadeti od 10-14 godina starosti). Ovde već deca ozbiljno ulaze u svet taekwondoa. Pored veštine u ovoj grupi se uci i sportska borba, samoodbrana, forme, da bi kasnije svako imao osnovu da izabere vid vežbanja taekwondoa koji mu najviše leži. Na treninzima se pored tehnika taekwondoa uci da se poštuje stariji, partner kao i drugovi uopšte. Druženje je intenzivno. Zajednički boravak na kampovima klupske drugare još više veže. Zdrav način života i moralne vrednosti koje se uče na treningu stvaraju jaku i zdravu ličnost koja je svesna sebe i okoline i ne traži izazove u vidu alkohola, droge i ulice. Izazov su im takmičenja i polaganja za više pojaseve.

Mali zmajevi Program namenjen našim najmlađim članovima koji ovde uče prve sportske korake.

Mali zmajevi 1 :
ponedeljak 18h
sreda 18h Novi Beograd
cetvrtak 18h
petak 18h Novi Beograd
Mali zmajevi 2 :
ponedeljak 18h Novi Beograd
utorak 18h
cetvrtak 18h Novi Beograd
petak 18h
Mali zmajevi 3 :
sreda 18h
petak 17h
Veliki zmajevi :
ponedeljak 19h
utorak 19h Novi Beograd
sreda 19h
cetvrtak 19h Novi Beograd
petak 19h
subota 17h Novi Beograd

Program je namenjen je našim najmlađim članovima (mali zmajevi, deca od 4-6 godina, veliki zmajevi deca od 6-7 godina) koji ovde uče prve sportske korake. Instruktori koji rade sa “malim zmajevima” su svi nacionalni reprezentativci koji su, kao i njihovi učenici, počeli da vežbaju taekwondo vrlo rano, puni razumevanja i strpljenja za potrebe mališana. Mali zmajevi na treninzima kanališu svoju neiscrpnu energiju koja je karakteristićna za njihov uzrast. Kroz razne vežbice i uz igru uvežbavaju svoju motoriku i uće se osnovama taekwondoa. Ono što ovi treninzi, pre svega, imaju za cilj je da se deca nauce disciplini svojstvenoj borilaćkim veštinama, razviju samostalnost, samouverenost i samopouzdanje. Dođite sa decom, uživaćete i vi i oni. Njihove igre i veselje, na zanimljivim treninzima, njima će isprazniti višak energije a vas ispuniti dodatnom energijom.

Seniori (II, III grupa) Program namenjen uzrastu od 15 godina starosti i nadalje.

III grupa :
ponedeljak 21h Novi Beograd
sreda 21h Novi Beograd
petak 21h Novi Beograd
II grupa :
ponedeljak 20h
cetvrtak 20h
subota 18h

Program namenjen uzrastu od 15 godina starosti i nadalje. Program obuhvata sve oblike vežbanja kao i u programu za PIONIRE samo što su treninzi intenzivniji i prilagođeni starijem uzrastu.

Olimpijski Taekwondo Pridružite se timu koji pobeđuje!

Olimpijski Taekwondo :
ponedeljak 16h
ponedeljak 20h Novi Beograd
utorak 16h
sreda 20h Novi Beograd
cetvrtak 16h
petak 20h Novi Beograd
petak 15h
subota 19h
18h
Poomsae taekwondo :
subota 15h

Program namenjen isključivo onima koji žele da se posvete sportskoj borbi. Na ovim treninzima takmičari se pripremaju za osvajenje medalja na velikim sportskim takmičenjima kao što su Olimpijske igre, Svetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo. Provere i dodatna iskustva takmičari stiču učešćem na mnogim domaćim i međunarodnim turnirima u toku godine. Najveći broj reprezentativaca je iz našeg kluba koji je već osam godina prvak države.

Funkcionalni trening za odrasle Rezervišite mesto, trenirajte u sjajnoj atmosferi!

Funkcionalni trening za odrasle :
ponedeljak 21h
utorak 21h
utorak 21h Novi Beograd
cetvrtak 21h
cetvrtak 21h Novi Beograd
subota 19h Novi Beograd

Nadamo se da će jedino mesto gde će te vežbati svoje nove tehnike biti naša škola. U svakom slucaju , saznanje da ste vi i oni do kojih vam je stalo, svesni, oprezni i sposobni, deluje umirujuće. Trening će vam obezbediti samokontrolu i samouverenost u rešavanju problema kod pretećih situacija što vam stvara duševni mir i spokoj. Ovo je fitness i kardio program koji cini puno za vas i vaše raspoloženje kao i za vaše zdravlje i telo. Nudimo vam stručan rad i ugodnu atmosferu u cilju jačanja vaše fizicke i psihičke forme. Udobno se obucite i povedite svoju porodicu, prijatelje, svakog ko vam je drag. Ovo je fitness za svakoga, decu, mlade, ljude u zrelom dobu, muškarce i žene.