I ovog Leta tradicionalni 27. Galebov letnji Kamp okupio je tekvondo svet sa svih meridijana.

Ove godine kamp je posetilo oko 230 učesnika iz 24 zemlje. Vrhunski svetski takmičari i njihovi treneri došli su da se pripreme za novu takmičarsku sezonu.

Tema kampa bila su nova pravila  i način treniranja. Dragan Jović Gale, osvajač 4 olimpijske medalje sa svojim timom i saradnicima  nesebično su se trudili da prenesu nova znanja. Ne manje značajna bila je i logistička i medicinska podrška koju su dugogodišnji prijatelji i saradnici Kluba pružili da bi sve prošlo u najboljem redu i svima ostalo u najlepšem sećanju.

Kamp je pored vrhunskih seniora okupio i mlade kadetske i juniorske snage. Mlade lavove željne znanja i uspeha! Energija je bila neverovatna istakao! Svi učesnici su svojom posvećenošću, trudom i radom ovaj kamp  učinili nezaboravnim. Po mišljenju idejnog tvorca i lidera Galebovog kampa Dragana Jovića ovo je možda bio najuspešniji Kamp koji smo do sada organizovali.

Medijski je kamp propratio vodeći tekvondo promoter Mundo tekvondo. Po mišljenju ovog vrlo priznatog poznavaoca svetskih dešavanja i aktuelnosti Kamp je napravio globalni uspeh!

Hvala svim učesnicima i saradnicima koji su pomogli da se Kamp ovako uspešno realizuje.

Vidimo se dogodine!

Srećno svima u osvajanju novih uspeha!