Letnji kamp

This page is also available on 

GALEBOV LETNJI KAMP

Galebov letnji kamp ima tradiciju dugu više od dve decenije, a svake godine se održava u toku leta. Proteklih nekoliko godina destinacija je Vrnjačka banja,  popularno turističko mesto u Srbiji udaljeno 220 kilometara od Beograda.

Ove godine kamp se održava od 6. AVGUSTA do 13. AVGUSTA za starije (opcija za takmičare je i od 6. AVGUSTA do 20. AVGUSTA) , i od 13. do 20. AVGUSTA za mlađe! 

Kamp za decu (od 7 do 11 godina) vode treneri TKD Galeb. Treninge kadeta, juniora i seniora (sve grupe, i oni koji dolaze na dve nedelje) vodi Dragan Jović uz asistenciju drugih trenera iz TKD Galeba, kao i trofejni treneri iz Irana Seyed Kalife i Reza Imanzade. Na kampu se očekuju i gostujući treneri iz Srbije i sveta.

Dragan Jović je 2012. i 2017. proglašen za najboljeg trenera Srbije u izboru Olimpijskog komiteta, na Gala večeri 2017. proglašen je za najbolje tekvondo trenera sveta u izboru Svetske federacije, dok je na Svetskom prvenstvu u Kini prošle godine, takođe poroglašen za najboljeg trenera ženskog tima.

Broj mesta je ograničen – maksimalno 200 za mlađe, i 200 za stariju grupu.

Možete nam pisati i na galebtkd@gmail.com ili na tanja.tanackovic@gmail.com

Prijava učesnika

Molimo Vas unesite podatke osobe koja prijavljuje učesnike