Letnji kamp

This page is also available on 

GALEBOV LETNJI KAMP

Galebov letnji kamp ima tradiciju dugu 27 godina i uvek se održava tokom leta. Proteklih 15 godina destinacija je Vrnjačka banja,  popularno turističko mesto u Srbiji udaljeno 220 kilometara od Beograda.

Ove godine kamp se održava od 10. AVGUSTA do 17. AVGUSTA za kadete, juniore, seniore (2010. godište i starije)

Treninge kadeta, juniora i seniora vodi Dragan Jović uz asistenciju drugih trenera iz TKD Galeba, kao i trofejni treneri iz Irana Seyed Kalife i Reza Imanzade. Na kampu se očekuju i gostujući treneri iz Srbije i sveta.

Gospodin Reza Imanzade je trener Azad univerziteta kao i trener Univerzitetskog nacionalnog tima. Gospodin Sazed Kalife je osvajač nagrade za najboljeg trenera na Svetskom kupu 2017. godine, a takođe je i glavni trener jednog od najboljih svetskih tekvondo timova u Iranu-Azad Islamic team, višestrukog šampiona Azijskog klupskog šampionata.

Dragan Jović je 2012. i 2017. proglašen za najboljeg trenera Srbije u izboru Olimpijskog komiteta, na Gala večeri 2017. proglašen je za najboljeg  tekvondo trenera sveta u izboru Svetske federacije, dok je na Svetskom prvenstvu u Kini prošle godine, takođe poroglašen za najboljeg trenera ženskog tima.

Broj mesta je ograničen – 230 za kadete, juniore i seniore.

Možete nam pisati i na galeb.camp.info@galebsummercamp.com