18 Views

Galebov letnji kamp zvanično se završio danas, 20. avgusta! Osim što ove godine slavi 25. godina postojanja, internacionalni kamp je ove godine okupio preko 600 učesnika iz 30 zemalja, a ono što je još zanimljivije čak osam olimpijaca –  Melissa Pagnotta (Canada), Reshmie Oogink (Netherlands), Hedaya Malak (Egypto), Milica Mandić (Serbia), Ivan Trajković (Slovenia), Suvi Mikkonen (Finland),  Tijana Bogdanović (Serbia) and Mahdi Khodabakhshi (Iran) (po redu na slici).

A ako gledamo širi spisak učesnika kampa i osvajača svetskih, evropskih, azijskih, afričkih, grand pri medalja – broj odlikaša se povećava na preko 20 (fale neki šampioni na slici)!

Ovo je jedini kamp u Evropi, a sa punim samopouzdanjem možemo reći i jedan od top 3 u svetu, koji okuplja sam krem ovog olimpijskog sporta i to na dve nedelje, a za sve je to zaslužan glavni trener Dragan Jović zajedno sa snagom koju vuče iz TK Galeba (Uroš Todorović, Stevan Rašić, Ninoslav Babić, Milan Bogdanović, Milan Milovanović i brojni drugi)

Vidimo se sledeće godine!