Protekle večeri održana je ceremonija dodela priznanja najuspešnijim takmičarima u 2019. godini ispred tekvondo kluba Galeb.

Iza svakog uspešnog takmičara stoji njegov rad, trener i Klub. Mi smo blagosloveni jer je veliki broj najboljih u zemlji u tekvondo-u baš izabrao nas kao Klub da tu započne prve korake i pokazao poverenje i ostao sa nama.

Godina za nama je bila uspešna. To potvrđuje uspešno organizovanje 18.Galebovog Trofeja na kojem je uzelo  učešće preko 800 takmičara iz 43 zemlje kao i organizovanje tredicionalnog 25.Galebovog kampa na kojem je bilo  preko 600 učesnika iz 30 zemalja sa pet kontinenata.Uspešni smo bili  kako na međunarodnoj tako i na domaćoj sceni.

1) WTE Multievropske,Sofija,Bugarska

2) WT Gradn Prix II,Chiba,Japan

3WT Grand Prix III,Sofija,Bugarska

4) Evropsko prvensto u olimpijskim kategorijama,Dablin,Irska

5) Extra Evropsko prvensto,Bari,Italija

6) WT Grand Prix finale,Moskva,Rusija 

Možemo se pohvaliti da su mnogobrojni takmičari branili boje naše reprezentacije. Na Evropskom prvenstvu za kadete učešće su uzeli: Lenka Milošević, Petra Ćirović, Nikolina Milić ,Maša Marić, Dunja Stojkov i Lav Aleksa Dautović.

Dok su na Evropskom prvenstvu za juniore učešće uzeli: Andrea Bokan, Serđa Stević, Teodora Štetić i Mihailo Vulić i Maša Bjelica od skoro naš novi član.

Naši seniori učestvovali na Svetskom prvenstvu. Deo ekipe bio je: Teodora Jović, Vanja Stanković, Tijana Bogdanović, Aleksandra Radmilović, Iris Jović Vujaković, Milica Mandić i Dimitri Nagajev.

TK Galeb je bio uspešan na domaćoj sceni gde je na Državnom prvenstvu i Otvorenom kupu Srbije u juniorskoj kategoriji zauzeo drugo mesto a pioniri,kadeti,seniori bili prvi ekipno.Ovo je bio mali osvrt na rezultate iz 2019.godine ali svakako najvažniji rezultat je da su Milica Mandić i Tijana Bogdanović izborile norme i kvalifikovale se na Olimpijske ige u Tokiju! (aplauz)

DODELA PRIZNANJA NAJUSPEŠNIJIM TAKMIČARIMA U 2019. GODINI

Po kriterijumima kluba u koje spadaju ostvareni rezultati na svim takmičenjima za tu godinu i nastupi za nacionalni tim na Evropskom ili Svetskom prvenstvu dodeljujemo priznanja.

Najbolji takmičar u formama  – Uroš Turkulj.

Najbolja takmičarka u formama – Katarina Lasković.

Najbolji  pionir – Luka Smiljanića

Najbolja pionirka – Petra Golić.

Najbolji kadet – Lav Aleksa Dautović.

Najbolja kadetkinja – Nikolina Milić

Najbolji junior – Mihailo Vulić

Najbolja juniorka –  Andrea Bokan

Najbolji senior – Budimir Krivokuća

Najbolja seniorka – Tijana Bogdanović

Posebno priznanje za ostvarenje treće norme u kontinuitetu za Olimpijske igre dodeljujemo Milici Mandić.

Svih ovih rezultata ne bi bilo da iza njih ne stoji tim ljudi koji svakodnevno radi za naše takmičare, svako u svojoj oblasti.

Za poseban doprinos u ostvarivanju rezultata plakete dodeljujemo:

Moniki Vargi,nutricionista, Mariji Pavlović, psiholog, Dr Snežani Banković, Predragu Jovičiću,fizioterapeut, Nebojši Šakiću, kondicioni trener, Urošu Todoroviću, Stevanu Rašiću, Ninoslavu Babiću, Milanu Bogdanoviću, Milanu Milovanoviću, Zvezdani Bogdanović, Nikoli Posavcu, Tanji Tanacković, PR, Danici Jovanović,sekretar kluba.

Hotel Zira-Moramo izraziti veliku zahvalnost za razumevanje sporta i potrebe sportista koje ima gos.Živanić,vlasnik hotela Zira.Imamo tu sreću da kad god je to moguće treniramo u njihovoj najvećoj sali.Svi dobro znamo koliki nam je problem sa prostorom za trening i njihova pomoć nam je od ogromnog značaja.Ispred hotela Zira pozivamo Sanju Filipović da preuzme plaketu.