7 Views
Preko 1000 takmičara u Poljskoj

Polish Open, prvi međunarodni turnir u novoj jesenjoj sezoni, održaće se od 16. do 17. septembra u Varšavi. U pitanju je turnir G1 kategorije, i vrlo je bitan za sve selekcije budući da se skupljaju bodovi za ulazak u reprezentaciju.  U narednom periodu kadete očekuje Evropsko prvenstvo u Mađarskoj početkom oktobra, kao i kontinentalni šampionat u novembru za juniore. Seniori pred osobom imaju napornu sezonu kako bi sakupili što više bodova za svetsku i olimpijsku listu, ali i ušli u top 32 borca i obezbedili mesto na nekom od Grand pri turnira.

Više od pedeset takmičara iz Srbije, a 16 iz Galeba – kadeta, juniora i seniora, pokušaće narednog vikenda da osvoji neko od odličja u jakoj konkurenciji od preko 1000 takmičara iz celog sveta.

-Polish open je planirani G1 turnir za sve selekcije TAS-a i boduje se za ulazak u reprezentaciju. Od ovog turnira zavisi mnogo juniorskih kategorija, a i jedna seniorska. Akcenat je na juniorima koje čeka Evropsko prvenstvo u novembru na Kipru. Takođe je odlična provera i za kadete koji idu na Evropski šampionat za mesec dana u Mađarsku. Nadam se odličnim rezultatima – rekao je Dragan Jović.

Rezultati će biti dostupni na ovom linku 

Spisak takmičara je OVDE