14 Views

Jedna od poslednjih proba pred Svetsko seniorsko prvenstvo u Koreji

Tijana Bogdanović (do 53kg) osvojila je srebrnu medalju na President kupu, G2 turniru, koji se održao u Atini, i sakupila bitne poene pred odlazak na Svetsko prvenstvo koje se održava u Južnoj Koreji krajem juna.

Nadja Savković (do 63kg) je poražena posle tri borbe u četvrtfinalu od predstavnice Turske, dok je Sara Damnjanović (do 49kg) stala na startu. Vanja Stanković (do 49kg) je posle sjajnog nastupa na državnom prvenstvu izgubila na President kupu od vrlo iskusne Špankinje. Đuričić Marko (+87kg) je pobedio na startu takmičara sa Kipra, ali je u sledećoj borbi izgubio od Poljaka. Milica Mandić (do 73kg) je takodje bila uspešna na startu takmičenja, ali je u drugom kolu izgubila od Špankinje Kastro u tesnoj borbi.

Mateja Kuburović (do 55kg) je poražen na startu od predstavnika Grčke, kao i Vuk Branković (do 59kg). Miloš Mihajlović (do 59kg) je izgubio u trećem kolu , osmini finala posle dva teška meča i povrede koju je zadobio još ranije.

Serđa Stević (do 55kg) je bila ubedljiva na startu posle dve pobede, ali u borbi za medalju je za samo bod izgubila od predstavnice Rusije. Teodora Jović (do 42kg) je izgubila u prvom kolu, kao i Milica Novaković (+68kg).

U kadetskoj konkurenciji Stefan Stojanović (do 45kg) je stao u trećem kolu, borbi za medalju od Rusa koji je kasnije bio prvi. Andrea Bokan (do 41kg) je bila sjajna i zabeležila je dve pobede, ali je stala u trećem kolu, četvrtfinalu i borbi za medalju. Milica bulat je u istoj kategoriji na žalost izgubila na startu.

Detaljne rezultate pogledajte OVDE