1 View

Velika je čast biti među ovim trenerima i predstavljati struku na našem kontinentu – rekao je Jović

Evropska tekvondo unija, na čelu sa predsednikom Sakisom Pragalisom, imenovala je Dragana Jovića za predsednika novoosnovane Komisije trenera! Izuzetna je čast za Srbiju da na čelu evropskog komiteta svih trenera Starog kontinenta presedava jedan od najboljih sportskih stručnjaka naše zemlje.

Podpredsednik Komisije je Ali Sahin, trener nacionalnog tima Turske.

Ostali članovi Komisije su pre svega izuzetni treneri, sa brojnim dostignućima u svojim trenerskim karijerama: Aziz Ačarki iz Nemačke, Karim Digou iz Belgije, Kristijan Kovačić iz Slovenije, Toni Tomaš iz Hrvatske.

– Velika je čast biti među ovim trenerima i predstavljati  struku na našem kontinentu. Ovo je veliko priznanje kako za mene lično, tako i za tekvondo asocijaciju Srbije i naš sport uopšte. Kao i uvek do sada daću svoj maksimum za razvoj i popularizaciji tekvondoa u Evropi – rekao je Dragan Jović.

Dragan Jović je osnivač tekvondo kluba Galeb, matičnog kluba Milice Mandić I Tijane Bogdanović, osvajačica olimpijskim medalja u Londonu I Riju. 2013 godine je zajedno sa Milicom postao član Kuće slavnih. Zahvaljujući njegovim predanim radom, tekvondo sport u Srbiji poslednjih godina je na izuzetno višem nivou, a dobio je I nacionalno priznanje za doprinos razvoju I afirmaciji sporta u našoj zemlji.