8 Views

U organizaciji kluba Capital Taekwondo Martial Arts & Fitness Academy iz Otave, Kanada, održan je trening kamp od 9. i 10. juna koji je vodio Dragan Jović, najbolji tekvondo trener sveta 2017. godine, dok je iz kluba Galeb kampu prisustvovao Dmitrij Nagaev, srpski reprezentativac. Osnivač kanadskog kluba je Radomir Samarđzić, inače nekadašnji reprezentativac Srbije, osvajač bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Rimu 2008. godine, ali i jedan od prvih članova tekvondo kluba Galeb.

Na trening kamp učestvovalo je skoro 100 takmičara različitih uzrasnih kategorija, ali i veliki broj kanadskih reprezentativaca u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. Osim naporenih takmičarskih treninga, borci su imali organizovane borbe na KPNP opremi kako bi isprobali u relanoj borbi sve ono što su vežbali na treningu.

Hvala svim takmičarima koji su učestvovali na kampu, kao i Radomiru i Ivi na pozivu i organizovanju trening kampa. Veliko je zadovoljstvo videti nekadašnje učenike tekvondo kluba Galeb kako rastu i prenose znanja na druge borce i to u divnoj, zdravoj atmosferi.

-Nezaboravan trening kamp u Otavi sa Draganom Jovićem koji je po ko zna koji put pokazao svoju trenersku i ljudsku veličinu. Energiju, strast i znanje koje je podelio sa učesnicima kampa nikoga nije ostavila ravnodušnim. Zahvalnost ispoljavamo i Dmitriju Nagaevu, članu tekvondo kluba Galeb, koji je svojim znanjem, pristustvom i talentom pomogao da kamp bude potpuni uspeh. Hvala našoj porodici Galeb na ne izmerenoj podršci – rekla je Iva Samardžić.

Slike možete pogledati na ovom linku.